+45 96 78 00 56
Kontakt EKKOsupport

Psykiatrisk udredning

Psykiske sygdomme kan være invaliderende for den enkelte borger, for de nærmeste pårørende og øvrige bekendtskab og nærmiljø. Et tilbud kan indeholde psykiatrisk ekspertise med diagnosticering og udredning af borgere.

Psykiater i behandlingsindsatsen
EKKOsupport har tilknyttet en speciallæge i psykiatri, som kan indgå i og understøtter behandlingsindsatsen for den enkelte borger i dit tilbud. Psykiaterens ekspertise indgår bl.a. ved akutte episoder, diagnosticering og i forhold til allerede kendte diagnoser, hvor borgeren tilbydes kontinuerlige konsultationer. EKKOsupport hjælper med opfølgning, vurdering og justering på igangværende medicinsk behandling.

Psykiatrisk udredning
EKKOsupport kan desuden hjælpe med udarbejdelse af en psykiatrisk udredning. Den psykiatriske udredning forudsætter en grundig beskrivelse af sygehushistorien fra borgeren og pårørende, grundig(e) samtale(r) med henblik på udredning af sygdomssymptomer, vurdering af personlighedsstrukturen, ressourceområder samt evnen til egenomsorg.

Formålet med en psykiatrisk udredning er at afdække evt. diagnoser hos borgeren med henblik på at opnå en optimal behandlingsindsats og bedst mulige forløb.

Margit L. Beuchert, Direktør for EKKOsupport

KONTAKT

Margit L. Beuchert, direktør for EKKOsupport

41 77 66 77
mlb@ekkofonden.dk
”For at kunne yde omsorg for et andet menneske må man møde personen, der hvor han eller hun er. Ikke der hvor vi ønsker, de skal være.”